Soulmate

Parforholdet

Til jer der vil…

 Slippe jeres smertemønstre og give jer 100% hen til kærligheden

Have følelsen af at I er
ægte partnere i livet

Mærke magien i dyb
og autentisk connection

Faserne I kommer igennem på dette forløb…

1

Indsigt i og forløsning af hinandens smertemønstre

2

Kommunikations teknikker der fungere for jer

3

Opbygge sjælelige ritualer der blomster jeres kærlighed

4

Udforskning af jeres seksualitet der skaber dyb connection

Forløbets opbygning…

3 Måneders intensiv parterapi der tager udspring i virkningsfuldt og evidensbaseret metode..

null
Et ALL-IN forløb, der tager jeres parforhold til nye højder. Det er skræddersyet til at komme hele vejen rundt om jer individuelt, som par og jeres sexliv.
null
10 Sessioner á 1,5 time til fri afbenyttelse. Kan bruges sammen og individuelt. Det er her vi arbejder i dybden og finder de helt rigtige redskaber til jer.
null
Jeres egen terapeut i lommen. Fri vejledning på besked, eller video 2 gange i ugen. Det er her magien sker, så rigtigt får implementeret jeres redskaber.
null
Jeres eget drev med skræddersyede opgaver til jer. Med drevet kan i altid følge jeres udvikling og gå tilbage for at genopfriske processen.

OBS: Der er begrænset pladser på forløbet. For at komme i betragtning til en plads på forløbet, bedes i booke en 40 minutters gratis afklaringssession.

“Man kan virkelig mærke at du ved hvad du snakker om, og det giver os en tryghed. Vi har aldrig åbnet så meget op overfor hinanden før. Vi føler os tættere sammen nu, end vi før v startede hos dig. Vi har sådan en form for før og efter terapi følelse og vi er meget glade for at vi tog springet.”

J&H

“Du er en kæmpe inspiration og dine ord virker på mig og min mand. Vi har nydt forløbet sammen, vi har aldrig talt så åbent, så længe. Vi nyder virelig hinandens selsskab. Han arnejder med sit, jeg med mit og sammen med vores. Vi lytter og finder løsninger.
Tusinde tak!”

U&A

“Det bedste vii har opnået igennem et forløb ved Dittemila, er at vi er kommet meget tættere på hinanden. Vi har nu en dyb forståelse for hinanden og det gør at kommunikere meget bedre og nemmere kan give hinanden den plads der er behov for. Vi vil klart anbefale hende, vi har været rigtig for det.”

A&C

Det her forløb er kun til jer der…

Er fuldstændig klar til at gå All-in på jeres parforhold. I er klar på at gennemgå en stor personlig udvikling og arbejde i dybden med de redskaber som passer til jer. I ønsker at bearbejde udfordringer som:

  • Konflikter
  • Mangel på intimitet
  • Utroskab
  • Svær kommunikation

I er klar til at starte rejsen mod et vaske ægte Soulmate Parforhold, hvor det der skaber distance mellem jer bliver opløst og jeres hjerte rykker tæt sammen. I er klar til et parforhold der er gennemsyret af autentisk kærlighed, hvor i udviser stor forståelse og har de rigtige redskaber til at håndtere det der er svært. I er klar til at booste jeres sexliv og sammen nå nye højder.

Er I klar til at skabe jeres Soulmate Parfohold?

Investering:

19500 kr inkl. moms

Jeg tager kun få nye klienter i forløb ad gangen. Det er for at jeg kan investere mit fokus fuldstændig i jeres proces.

For at komme i betragtning til en plads på forløbet, bedes i booke en 40 minutters gratis afklaringssession herunder. Det er for at være sikker på at i er klar til rejsen og at vi er det rigtige match, så i kan få mest muligt ud af jeres investering.

Jeg glæder mig til at tale med jer!